Om oss

Josefssons Alltjänst AB är ett företag som startades 2008 med att gräva stadsnät och kompletterande alltjänst.

 

Erfarenheter inom mark-, anläggning, bygg och asfaltsarbeten finns sedan 1994.


Vårt mål är att kunna erbjuda ett högkvalitativt arbete till konkurrenskraftiga priser.

 

Miljö- och kvalitetsaspekten ser vi som en viktig del av vårt arbete. Vi har ett miljöledningssystem som uppfyller miljökraven enligt ISO 14001:1996, samt ett ledningssystem som uppfyller kvalitetskraven enligt ISO 9001:2000.

 

 

 

 

 

Per Josefsson är ägaren för företaget Josefsson alltjänst, och är också den som besitter en lång gedigen kunskap och erfarenhet inom främst bygg och markarbete.

Per startade sin väg inom branschen som asfaltsläggare och att köra grävmaskin hos bla Skanska, Ncc, Tiab samt Trosa asfalt .

Referenser från ett större arbete finns att tillgå från fiberoptiks grävning åt Telge energi

 
 Idag är vi mestadels verksamma åt privatpersoner som behöver lösningar inifrån huset och ut på gatan, och arbetar företaget främst med stenläggning, grävning, markarbete, dränering, takarbeten vvs etc och tanken är nu att bredda vårt utbud av trädgårdstjänster inom den redan befintliga verksamheten.


Veronica Dellestrand har en trädgårdsutbildning med inriktning fruktträdsbeskärning från Säbyholms trädgårdsutbildning i Häggvik/Sollentuna som slutfördes sommaren 2014.

Under utbildningen har Veronica bland annat utbildats av lärare som Siv Stagman som ansvarade för växtkunskap (hon arbetar till vardags hos Bo Rappne på Ulriksdals slottsträdgård). 

 

 Staffan Sjölund (numera pensionär), chefsträdgårdsmästare på Drottningholm, stod för ämnet trädbeskärning och skötsel och underhåll.

 

Veronica har även gjort praktik i Stockholm hos Anna-Stina Andersson från pomologiska föreningen och därifrån fått med sig värdigfulla erfarenheter...
 

Företaget innehar F-skattsedel & goda referenser.

 

Verksamhetsområde: Uppsala